Alcohol

Denkt u dat u te veel drinkt?

Kijk voor informatie op de website van het Trimbos-instituut of op Alcoholinfo. Iedereen die wil stoppen met drinken, is welkom bij de Anonieme Alcoholisten. Ga naar uw huisarts als u niet kunt stoppen met drinken.

Kijk op de website van Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) voor meer informatie. U kunt ook bellen, mailen of (anoniem) chatten met een hulpverlener.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Werkgroep - Oude Pekela

Bijeenkomst op donderdag, vooraf bellen.

Landelijke hulplijn: 085 104 53 90

Raadhuisstraat
109
9665 JA
Oude Pekela

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN)

Anonieme Alcoholisten

Voor hulp/informatie in geval van alcoholproblemen is de AA Hulplijn 24 uur per dag beschikbaar via 085 104 53 90 (lokaal tarief).

Toon op kaart (1)
x

Trimbos-instituut - Alcohol

Bezoekadres

Da Costakade
45
3521 VS
Utrecht

Postadres

725
3500 AS
Utrecht
030 297 11 11

Alcohol Infolijn

De Alcohol Infolijn geeft anoniem betrouwbare informatie en adviezen over alcohol. De Alcohol Infolijn is neutraal en alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Een gesprek met een medewerker is mogelijk op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Wilt u minder drinken?

Probeer eens 30 of 40 dagen geen alcohol te drinken. De website IkPas helpt u hierbij. U kunt de uitdaging natuurlijk ook zonder de website aangaan. Of ga aan de slag met het online programma op de website Minderdrinken. Volg online de gratis en anonieme cursus.

Lukt het niet om minder te drinken? Ga dan naar de huisarts. U kunt ook bellen en chatten met een hulpverlener van Verslavingszorg Noord Nederland. Kijk op de website voor meer informatie.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN)

Kunt u niet meer zonder alcohol?

Ga dan naar de huisarts of zoek professionele verslavingshulp.

U kunt bellen of chatten met Verslavingszorg Noord Nederland. Kijk op de website voor meer informatie.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN)